F2

F2 er det nyeste fly fra Flight Design general aviation. En, vi tror, ​​vil definere lette flys sikkerhed, ydeevne og komfort i et CS-23-certificeret fly, som en S-LSA og også som en 600 Kg Ultralight. F2 bringer et friskt blik på design af lette fly med høje vinger med førende sikkerhedsfunktioner og et innovativt Garmin glas-cockpit. Vores mission har været at designe F2 til kravene fra professionelle flyveskoler og flyveklubber samt private ejere, der ønsker et fly, der er let at flyve, med effektivitet og krydstogtydelse til ægte cross-country eventyr.

CTLS

CTLS er et af de mest populære lette fly i verden på grund af dets store overordnede ydeevne, sporty håndtering og klasseledende sikkerhedsfunktioner. Den nye CTLS 2020 Sport Edition er nu endnu bedre på grund af de nye udviklinger for 2020!

Flight Design Ultralight-serien har defineret ydeevne, sikkerhed og komfort i Ultralight-klasser fra starten. Den nuværende Super-serie som er afledt af den velkendte og succesrige CT-serie er også et af de mest populære ultralette fly i verden på grund af dets innovative design, avancerede sikkerhedsfunktioner og avanceret luftfart. Grundmodelpris: 88.900 €